Sluit
ledenwerving

Ledenwervingsactie op 6 mei in de COOP

Dorpsbelangen Aalden heeft 366 leden. Dat is ongeveer de helft van het aantal huishoudens in Aalden en circa 18 % van het totaal aantal inwoners. Om het aantal leden te verhogen, houden we op zaterdag 6 mei van 10.00 uur tot 14.00 uur een ledenwervingsactie in de COOP.

Word lid!ledenwerving dorpsbelangen aalden

Bent u nog geen lid? Dan hopen we u te zien in de COOP, maar hier het inschrijfformulier invullen mag natuurlijk ook! Hoe meer leden, des te beter we kunnen werken aan bevordering van de leefkwaliteit in Aalden. Voor slechts € 5,- per jaar bent u lid en draagt u daaraan bij. Het zou mooi zijn als een aantal van de 366 bestaande leden één nieuw lid aanbrengt. Vraag eens aan uw buren, vrienden en kennissen in Aalden of zij lid willen worden van Dorpsbelangen Aalden.

Wensboom

Tijdens de ledenwervingsactie horen we ook graag wat u belangrijk vindt voor Aalden. Misschien heeft u opmerkingen of suggesties op het gebied van bijvoorbeeld wonen, zorg, onderwijs, veiligheid, verkeer en activiteiten voor verschillende leeftijden in ons dorp.
U kunt daarover in gesprek met de aanwezige bestuursleden of uw ideeën opschrijven en ophangen in de wensboom, die op 6 mei in de COOP staat.

Tijdens de algemene ledenvergadering op 15 mei laten we u weten, wat dat heeft opgeleverd.

 

 

KEER GEDEELD

Laat een reactie achter

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

ⓒ 2015 Vereniging Dorpsbelangen Aalden | Webdesign: MDHsites.com | Privacybeleid