Sluit
Whatsapp Buurtpreventie

Whatsapp Buurtpreventie met of zonder waarschuwingsborden?

In Aalden is een Whatsapp-groep Buurtpreventie (WABP) actief. De beheerder is Tom van der Veen. Hij is bestuurslid van Dorpsbelangen Aalden. De WABP heeft zijn nut al een paar keer bewezen. Van belang is wel dat de communicatie zakelijk wordt gehouden en men niet onnodig op elkaar gaat reageren (de bekende duimpjes, etc.).

Wel of geen borden?

wabp buurtpreventie bordIn het bestuur van Dorpsbelangen Aalden is discussie ontstaan over het wel of niet plaatsen van waarschuwingsborden, die aangeven dat er een WABP in ons dorp actief is. Hiernaast zie je een voorbeeld van zo’n bord. Vragen die daarbij opkomen zijn: Heeft het plaatsen van borden nut? Zou het criminelen echt afschrikken of juist op de gedachte brengen dat in ons dorp wat te halen valt? Wat doet het plaatsen van borden met het dorpsbeeld en het gevoel van (on)veiligheid?

Wat is uw mening?

Graag horen we uw mening als inwoner van Aalden over het plaatsen van Whatsapp-borden bij de toegang tot Aalden: twee aan beide zijden van de Aelderstraat, op de Gelpenberg, de Paardelandsdrift en de Koemarsendrift. Je kan je mening geven door de onderstaande vragen uiterlijk 14 januari 2018 te beantwoorden. Op 15 januari neemt Dorpsbelangen Aalden op basis van de ingevulde vragen een besluit over het al dan niet plaatsen van de borden.

[poll id=”6″]

Hartelijk dank voor de medewerking!

KEER GEDEELD

Laat een reactie achter

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *