Sluit
uitslag stemming dorpsbudget

Stem mee over besteding Dorpsbudget!

Dorpsbelangen Aalden heeft van de gemeente een Dorpsbudget ontvangen van € 20.000. Bewoners konden aanvragen voor de besteding van dit budget indienen. Dat is gedaan door 10 individuele bewoners en bewonersgroepen voor een totaalbedrag van €27.000 . Dat is meer dan het beschikbare budget. Toch willen we het liefst alle aanvragen geheel of ten dele honoreren. Op de hoogte van een bijdrage heeft u grote invloed door te stemmen! Dit kan op twee manieren:

  1. Door het invullen van een stemformulier bij de COOP op zaterdag 14 april tussen 10.00 en 14.00 uur. Dan houdt Dorpsbelangen Aalden haar jaarlijkse ledenwerfactie.
  2. Door hieronder 3 projecten aan te kruisen. Vervolgens klikt u op de knop “STEMMEN” onderaan de opsomming van de projecten. Stemmen kan tot zaterdag 21 april 14.00 uur. Het aantal stemmen per project is medebepalend voor de hoogte van de bijdrage per project.

Na de stemming neemt Dorpsbelangen Aalden een besluit over de hoogte van toekenning van financiële steun. Vervolgens informeren wij u daarover op deze website en via onze sociale media.

[poll id=”8″]
KEER GEDEELD

2 reacties op “Stem mee over besteding Dorpsbudget!

  1. Fietspadverlichting zoals bij het Mantingerzand voor de fietspaden in de
    voormalige gemeente Zweeloo(led verlichting op zonne-energie in het asfalt)

Laat een reactie achter

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd.