Sluit
Stamppotten Proat

Wethouder schuift aan bij Stamppotten Proat

Na het grote succes vorig jaar heeft Dorpsbelangen Aalden dit jaar nogmaals een Stamppotten Proat georganiseerd. Tegenwoordig wordt veel nieuws gedeeld via social media. Helaas missen ouderen hierdoor veel dingen. Om ook deze ouderen te betrekken bij wat Dorpsbelangen Aalden doet en om te weten wat er speelt bij ouderen is er op dinsdag 18 april 2017 nogmaals een Stamppotten Proat in de Korenhof georganiseerd. Maar liefst 32 ouderen hebben zich hiervoor opgegeven. Dit jaar schoven wethouder Joop Brink en gebiedscoördinator John de Vegt van de gemeente Coevorden ook aan.

Vragen

Tijdens het nuttigen van een heerlijke stamppot is een aantal bestuursleden in gesprek gegaan met deze ouderen. De volgende vragen zijn gesteld: Is Dorpsbelangen Aalden zichtbaar genoeg? Wat vindt u van de zorg? Wat vindt u van de veiligheid? Wat vindt u van de leefbaarheid? Wat ontbreekt er in Aalden?

Antwoorden

Met veel enthousiasme werd nagedacht over antwoorden op deze vragen en aan het einde van de avond zijn de bestuursleden naar huis gegaan met waardevolle tips om in de toekomst mee bezig te gaan. Zo zou men graag meer parkeerplaatsen willen bij de ingang van de Korenhof en vindt men dat er iets gedaan moet worden aan het te hard rijden in de Aelderstraat. Daarnaast zou men het leuk vinden als de jeu de boulesbaan naar de Korenhof weer gebruikt kan worden. Ook snoeiwerk achter de Korenhof (Aelderhof/Aelderhoge) is volgens de ouderen hard nodig. Het pad langs het zwembad bij de tuintjes verdient ook aandacht volgens de ouderen.
Daar gaat Dorpsbelangen Aalden de komende tijd mee aan de slag!

Naast deze waardevolle tips was het ook dit jaar reuze gezellig. Voor herhaling vatbaar!

KEER GEDEELD

Laat een reactie achter

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *