Sluit

Even terugblikken deel 2

EVEN TERUGBLIKKEN, DEEL 2

 

REALISATIE AANVRAGEN DORPSBUDGET

Op 1 na zijn alle aanvragen gerealiseerd. Alleen vindt er nog overleg plaats over de manier waarop het veldje achter de Aelder Meent kan worden opgeknapt. Ook voor komend jaar is weer een dorpsbudget van € 20.000 beschikbaar. Aanvragen kunnen nu al worden ingediend. De procedure blijft hetzelfde: aanvragen indienen, stemmen , geld al dan niet toewijzen, realiseren.

BIJEENKOMST DORPSVISIEONTWIKKELING

Op 10 maart is met externe hulp een boeiende middag over de situatie van Aalden nu en in de toekomst gehouden. Het leverde veel nuttige informatie en bouwstenen voor de komend jaar te actualiseren dorpsvisie op. Het liefst in samenwerking met Dorpsbelangen Zweeloo, waarmee inmiddels incidenteel overleg plaatsvindt.

DEELNAME AAN PROJECTEN VAN ANDEREN

Dorpsbelangen Aalden steunt het project ecologisch bermbeheer dat vanuit Benneveld is gestart en nu uitgerold gaat worden. Ook konden we een rol spelen in de ondersteuning van het project De Rode Draad; een wandelroute tussen Aalden , Benneveld en Oosterhesselen met een inmiddels ook geplaatste prachtige vogelkijkhut.

VASTE ACTIVITEITEN

Ten slotte de vaste activiteiten: het paaseieren zoeken op tweede paasdag trok zoveel kinderen dat er eigenlijk te weinig eieren waren….De jaarlijkse ledenwerving leverde 15 nieuwe leden op. En de Stamppottenproat in de Korenhof trok 42 eters.

Het bestuur wenst u allen fijne feestdagen en een goed en vooral gezond 2019!

KEER GEDEELD

Laat een reactie achter

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *