Sluit

Openluchtspel ‘Wied Vort’ in Aalden gaat vrijdagavond in première

De acteurs en vrijwilligers van de spelersgroep van het Openluchtspel Zweeloo zijn klaar voor het openluchtspel “Wied Vort”, dat komende vrijdagavond in het openluchttheater aan de Aelder Hooghe in Aalden om 20.00 uur in première gaat.

Het openluchtspel is wederom een puur Zweeler productie. ‘Wied Vort’ is geschreven door Anne Doornbos. Op 1 en 2 september zal het blijspel opnieuw worden opgevoerd.

In het blijspel staan Jan en Annie Hilbers centraal. Ze hebben op de boerderij het roer omgegooid. Het meeste vee is de deur uitgedaan en Jan is een zorgboerderij gestart. Annie heeft een gedeelte van de deel en het stookhok in gebruik gekregen als bed & breakfast. Binnenkort krijgt ze onaangekondigd bezoek van de ANWB voor een keuring voor de gids van B&B’s in Nederland. Dat vormt de inleiding voor tal van komische taferelen.

Bij de foto : De acteurs en crew zijn helemaal klaar voor openluchtspel Wied Vort, dat vrijdagavond in Aalden in première gaat. Spelers: Aart Schouten, Karen Askes, Gerrit Haddering, Aaltje Bos, Marcel Bleijleven, Melissa Gnodde, Wilma Visser, Mark Holman en Ine van der Spoel. Souffleur: Alida Eising. Regie: Ine van der Spoel. Licht en geluid: Jan Hilbrands, Owen Schinkel en Jan Hegen. Foto: Monique Jonkman-Koolen

KEER GEDEELD