Sluit
home start coevorden

Home Start: 10 jaar hulp aan gezinnen!

Een gezin runnen is niet altijd gemakkelijk. Het kan gebeuren dat het door omstandigheden te veel wordt en er behoefte is aan hulp. Home Start Coevorden biedt die hulp al 10 jaar met succes!

Wat is Home Start?

Home-Start helpt gezinnen met kinderen tot 14 jaar door inzet van vrijwilligers, die zelf ook vader of moeder zijn. Zij zijn dus ervarings-deskundig op het gebied van het wel en wee rondom het gezin. Zij weten als geen ander hoe groot de uitdaging van een gezin runnen kan zijn. Zeker op het moment dat een gezin door de situatie extra belast wordt, waardoor alles even te veel kan zijn.
De ondersteuning door de vrijwilligers van Home-Start is gratis.

Wat doen vrijwilligers?

Een vrijwilliger loopt een aantal uren per week met het gezin mee en is daardoor een luisterend oor, kan de ouder ondersteunen en ontlasten en doet wat nodig is, zodat het zelfvertrouwen vergroot en de sociale relaties versterkt worden.

Home Start 10 jaar!

Dit jaar bestaat Home Start Coevorden 10 jaar! Dat wordt het hele jaar gevierd met vrijwilligers, gezinnen en professionals, die Home-Start een warm hart toedragen. Oud-vrijwilligers worden verzocht contact op te nemen met coördinator Wilma Luiken, zodat ook zij een uitnodiging kunnen ontvangen om het tienjarig bestaan mee te vieren.

Meer informatie

Voor nadere informatie en aanmelding kunt u contact opnemen met:
Wilma Luiken (06- 51681364) of via coevorden@home-start.nl

(Dit bericht is gebaseerd op een persbericht van Home Start Coevorden)
KEER GEDEELD

Laat een reactie achter

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd.