Sluit
sweelpop

Line up Sweelpop 25 augustus 2017

(Persbericht van Stichting Sweelpop)

Nieuwsgierig wie er dit jaar op 25 augustus 2017 op Sweelpop – het gezelligste festival van Drenthe – gaan spelen? Hier de eerste namen van alweer de 36e editie van Sweelpop!

12AM12AM

De avond op 25 augustus zal starten met de muziek van 12AM. Dit is een jonge rockband uit de omgeving van Emmen die is opgericht in 2016 met als doel om de wereld een nieuwe indruk te geven van de brede stijl van de rockmuziek. Deze jonge band is ontstaan uit een fusie van Sunday en the Hairy Upperlips. Bij een optreden van deze band kan men een groot arsenaal aan muziek verwachten, waarbij stijlen in de richting van Pearl Jam, Nickelback, Volbeat, the Red Hot Chili Peppers, Green Day en meer gecombineerd worden. Daar waar 12AM speelt, laat de band een tijd achter die je nooit mag vergeten.

Pappa di GrazziPappa di Grazzi

De rode draad van Sweelpop, zal in handen zijn van Pappa di Grazzi. Met ongeveer 100 shows per jaar in binnen en buitenland behoort deze band tot ‘’de absolute top”.  Helemaal gek, supermuzikaal, verrassend, en vooral erg veelzijdig, zo kun je de show het beste omschrijven. De band speelt up-to-date top 40 hits afgewisseld met de betere rock en feestnummers.
Er is natuurlijk erg veel te vertellen over deze band, maar het beste is en blijft natuurlijk om Papa di Grazzi aan den lijve te ondervinden tijdens Sweelpop 2017. Zij zullen op het tweede podium van Sweelpop een groot feest bouwen.

It All Started in The Ninetiesit all started in the nineties

Voor de jeugd en de nèt wat oudere jeugd, staat er een act op het podium die de mensen terugbrengt naar de tijd van de Flippo’s, de Gabbers en Super Mario. Er kan namelijk geswingd worden op alle bekende hitjes uit de 90’s dankzij “It All Started in The Nineties!”. Zij zullen een feest van herkenning geven van eurodance tot classics, rock, hiphop en happy hardcore.

The Springsteen Experiencejoost marsman

Fans van Bruce Springsteen opgelet! Niemand minder dan Joost Marsman en zijn zevenkoppige band komen de bezoekers van Sweelpop The Springsteen Experience geven. Om met zijn woorden af te sluiten: Rock on, stay true!

Hoofdact???

Nog maar één artiest te gaan, want wie is toch de hoofdact van Sweelpop 2017? Houd de Facebookpagina van Sweelpop in de gaten, want daar geven wij hints! Raad jij het goed, dan maak je kans op mooie prijzen!

Tot 25 augustus!

KEER GEDEELD

Laat een reactie achter

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd.