Sluit
gemeente Coevorden

Geef uw mening over digitale dienstverlening gemeente

Onderstaand bericht ontvingen wij van de gemeente met het verzoek dit te delen op onze website en sociale media. Bij deze!

Praat mee over digitale diensten gemeente

De gemeente Coevorden wil graag weten wat inwoners vinden van de digitale diensten die de gemeente nu aanbiedt. De rekenkamercommissie van de gemeente doet hiernaar onderzoek. Inwoners kunnen hun mening laten horen door een digitale vragenlijst in te vullen. De uitkomsten worden gebruikt om de digitale dienstverlening te verbeteren.

Uw inbreng is van belang

Hoe vindt u het om online een afspraak te maken (voor het aanvragen van een paspoort bijvoorbeeld), om digitaal een verhuizing door te geven of om een klacht te melden over de openbare ruimte? U kunt nu uw mening laten horen door een vragenlijst in te vullen via
www.coevorden.nl/digitaledienstverlening. De vragenlijst kan worden ingevuld tot en met 25 september 2017.

Enquête schriftelijk invullen

Ook van inwoners die geen gebruik maken van de digitale diensten van de gemeente, hoort de gemeente graag hun mening. Zij kunnen de enquête ophalen bij de balie van het gemeentehuis. De vragenlijsten kunnen ook per post worden opgestuurd. Inwoners kunnen een vragenlijst aanvragen bij de gemeente door te bellen naar 14 (0524).

KEER GEDEELD

Laat een reactie achter

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

ⓒ 2015 Vereniging Dorpsbelangen Aalden | Webdesign: MDHsites.com | Privacybeleid