Sluit

Dierenkamp zoekt donateurs

Het dierenkamp in Zweeloo heeft uw hulp nodig! De verplaatsing van het dierenkamp en de daarmee gepaard gaande kosten zijn van de baan, maar voor het onderhoud van het dierenkamp en de aanschaf van voedsel voor de dieren is onvoldoende geld beschikbaar.

Vrienden van het dierenkamp

Jaarlijks is € 1.500,- nodig voor het dierenkamp. Dit betreft vooral de kosten van het voedsel voor de dieren. Er zijn op dit moment slechts 22 Vrienden van het Dierenkamp, die jaarlijks € 5,- doneren. “De financiële situatie is dus zorgwekkend”, zegt Tinus Bouwmeester, die zich al jaren inzet voor het dierenkamp.  “Er moeten snel nieuwe donateurs komen om het voortbestaan van het dierenkamp veilig te stellen”.

Samen € 1.500,- doneren!

dierenkampDorpsbelangen Aalden ondersteunt het verzoek van Tinus van harte. Draagt u het dierenkamp ook een warm toe? Wordt dan donateur voor € 5,- of naar keuze een hoger bedrag per jaar. Van 22 naar 300 Vrienden van het Dierenkamp is een grote stap. Hopelijk zijn er mensen die een groter bedrag willen doneren, waardoor de vereiste € 1.500,- per jaar gerealiseerd wordt.
Dus inwoners van Aalden, Zweeloo en omliggende dorpen…… gewoon vandaag nog doneren!

Wilt u lid worden of meer weten? Tinus Bouwmeester kan u alles vertellen over het dierenkamp. U kunt hem bereiken via het emailadres tinusbouwmeester@kpnmail.nl of telefoonnummer 0591 371742.

KEER GEDEELD

Laat een reactie achter

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd.