Sluit
Aelder Meent

Mooie berichten!

De vakantie is begonnen! Voordat ook wij er een paar weken tussenuit gaan, hebben we nog een paar hele mooie berichten.

Aelder Meent

We gaan de Aelder Meent na de schoolvakantie invullen. Paul Blaauwgeers van Blaauwgeers Cooperation Consult gaat dat in opdracht van Dorpsbelangen Aalden uitvoeren samen met alle deelnemende partijen. De daarvoor benodigde middelen (€ 31.000,-) stellen de gemeente en Vitaal Platteland beschikbaar. Prachtig toch? En…..vast staat nu dat de bibliotheek op 16 oktober terug komt in de Aelder Meent! Ook hartstikke mooi! Zie ook de berichten hierover in o.a. Coevorden huis-aan-huis en op de website van RTV Drenthe.
Het volledige persbericht van de gemeente Coevorden en Vitaal Platteland is hier te lezen.

Gemeenschappelijk opslag

subsidie NAM en gemeenteVoor dit project zijn middelen beschikbaar gesteld door de gemeente en de NAM voor realisatie van een opslagschuur met zonnecollectoren op het dak. Op de foto reikt wethouder Jeroen Huizing de middelen uit aan de werkgroep Gemeenschappelijke Opslag. Zwembad Zweeloo krijgt hierdoor een goedkope energievoorziening en een aantal grotere verenigingen/stichtingen kunnen hun materialen in deze schuur opslaan. Een prachtige win-win-situatie, waarvan de realisatie nu steeds dichterbij komt!

Prullenbak speeltuin Brinkmaten

prullenbak speeltuinDe prullenbak voor de speeltuin is binnen. Binnenkort zal deze worden geplaatst. Verder is uit contact met de gemeente duidelijk geworden dat de speeltuin om de 8 dagen wordt gemaaid en dat er incidenteel met een bosmaaier wordt gemaaid rond bomen en onder tafels/speeltoestellen. Verder hebben we geregeld dat een groenploeg de rest van het groenonderhoud uitvoert.

AaldenApp

AaldenAppWe zijn zeer tevreden over het gebruik van de AaldenApp. Tot nu toe hebben 166 personen de App gedownload via de Google Playstore en 141 via Apple Appstore. In totaal dus 307 downloads. Verder hebben 19 personen/organisaties via het feedback-formulier in de AaldenApp verzocht om daarin opgenomen te worden. Ook zijn 6 verbetertips binnengekomen. De meeste daarvan zijn intussen al verwerkt. Wat ons blij maakt, is niet alleen het aantal downloads, maar zeker ook de positieve reacties die we op de AaldenApp hebben ontvangen.
Staat uw organisatie of activiteit nog niet in de AaldenApp, vul dan het feedbackformulier in de app in! We streven ernaar uw feedback binnen twee uur te verwerken. En dan nog iets…de fotogalerij willen we nog verder vullen met foto's van mooie plekjes in Aalden en omgeving. Mail uw foto('s) naar ons en wie weet plaatsen we ze in de AaldenApp onder het icoontje "Bezoek waard".

Met deze mooie berichten gaan we de vakantieperiode in. We gaan er een aantal weken tussenuit en wensen iedereen een fijne, zonnige vakantie toe!

KEER GEDEELD

Laat een reactie achter

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd.