Sluit
AaldenApp

AaldenApp nu ook op PC/laptop

Dorpsbelangen Aalden heeft in mei/juni de AaldenApp ontwikkeld met steun van het VTRB fonds. De AaldenApp geeft informatie over komende activiteiten, bezienswaardigheden, restaurants, hotels, B&B, campings, zorg/welzijn, belangrijke adressen, winkels, bedrijven, verenigingen, kunst en religie in Aalden, Benneveld, Meppen, Wezup, Wezuperbrug en Zweeloo. De AaldenApp is te downloaden in de appstores van Apple en Google en vanaf nu ook op een PC/laptop te bekijken.

De cijfers

Op dit moment hebben 350 personen uit de regio de AaldenApp geïnstalleerd op hun smartphone of tablet. Dit is geen constant getal. Er zijn ook gebruikers, waaronder vermoedelijk toeristen, die de app na korte tijd weer verwijderen. Maar de kern bestaat al een aantal maanden uit rond 350 gebruikers uit de regio. Wekelijks wordt de AaldenApp door ca. 60 unieke gebruikers geraadpleegd.
We kunnen tevreden zijn over deze cijfers. Maar wat betreft de bekendheid van de AaldenApp in de regio en bij toeristen is waarschijnlijk nog wel terrein te winnen, waardoor het aantal gebruikers nog wat groter kan worden. Zou mooi zijn!

In totaal bevat de AaldenApp 225 items, als volgt verdeeld over de 10 categorieën in de app:

Categorie Aantal items
Bezoek waard    24
Eten/Drinken    17
Overnachten    23
Zorg/Welzijn    17
Adressen    10
Winkels    22
Bedrijven    57
Verenigingen    39
Kunst    11
Religie     5
Totaal 225

AaldenApp op PC/laptop

Om de verspreiding van de AaldenApp te bevorderen, is het vanaf nu mogelijk de AaldenApp ook op een PC of laptop te bekijken. Klik daarvoor hier. Je ziet dan een smartphone op je scherm, die precies hetzelfde werkt als een echte smartphone (zie de afbeelding bovenaan dit bericht). Door met de muis te klikken op de icoontjes, kan je de betreffende informatie raadplegen.

Help mee de AaldenApp te verbeteren!

In de afgelopen maanden is de AaldenApp steeds verder verbeterd. Dat is dankzij 43 organisaties/personen, die via het feedbackformulier aangaven in de AaldenApp opgenomen te willen worden. Ook hebben we suggesties voor verbetering ontvangen, zoals het opnemen van de afvalkalender en de data voor het ophalen van oud papier. We zijn blij met die feedback en staan open voor alle suggesties en ideeën, die tot een betere AaldenApp leiden.

Veel plezier met de AaldenApp!

 

KEER GEDEELD

Laat een reactie achter

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd.