Sluit
Aelder Meent

Bibliotheek op 4 december terug in Aelder Meent

Vandaag staat in OEK en op de website van BBC2014 het bericht dat de bibliotheek in de week van 27 november terugkeert in de Aelder Meent. Dat is niet juist. De bibliotheek voert in de week van 27 november de laatste werkzaamheden uit en gaat tot onze teleurstelling pas op maandag 4 december open. Albert Kraai, teammanager van de bibliotheek, heeft ons vanochtend verzekerd, dat deze datum definitief is. Daar houden we hem aan!

Vrijwilligers gezocht

De bibliotheek is nog op zoek naar vrijwilligers. Als vrijwillig medewerker ontvang je de bezoekers van de bibliotheek en help je hen o.a. de boeken en informatie te vinden waar ze naar op zoek zijn. Je kunt omgaan met computers en internet. Daarnaast help je mee om van de bibliotheek een gezellige en toegankelijke omgeving te maken door onder andere de boeken en andere media op een voor de klant aantrekkelijke manier te presenteren.

Ben je geïnteresseerd? Neem dan voor meer informatie en aanmelding contact op met:
Bea Kool – Bibliotheek Oosterhesselen info@bibliotheekoosterhesselen.nl  tel. 088-0128240 of
Rosemarie Middelkamp – Bibliotheek Schoonoord info@bibliotheekschoonoord.nl  tel. 088-0128255.

Optuigen activiteiten Aelder Meent

Naast de bibliotheek wordt de Aalder Meent ook de plek waar allerlei activiteiten georganiseerd gaan worden. Hoe staat het daar nu mee? Welke organisaties gaan activiteiten aanbieden en welke activiteiten zijn dat dan?
Achter de schermen wordt hieraan samen met de betrokken deelnemers hard gewerkt onder leiding van Paul Blaauwgeers van het bureau Bcocon. We hopen al voor de opening van de bibliotheek op 4 december de eerste activiteiten te organiseren. Binnenkort meer daarover. De bedoeling is om dat in 2018 steeds verder uit te breiden en eind 2018 zicht te hebben op de programmering, exploitatie, huisvesting, facilitering en communicatie van alle activiteiten, gericht op een levensvatbare Aelder Meent.

Er is overigens nog plaats voor organisaties die willen deelnemen aan de Aelder Meent.
Neem daarvoor contact op met Paul Blaauwgeers via info@bcocon.nl.

KEER GEDEELD

Laat een reactie achter

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd.