Sluit
initiatievenmarkt

IJsvereniging en Rode Draad in de prijzen!

Beide door Dorpsbelangen Aalden gesteunde bewonersinitiatieven zijn op 9 november tijdens de initiatievenmarkt van het Stimuleringsfonds in Gees in de prijzen gevallen.

Renovatie clubgebouw IJsvereniging Wintervreugd

IJsvereniging Wintervreugd kan aan de slag met de broodnodige renovatie van het dak van het verenigingsgebouw. Zelf heeft de vereniging al ruim € 5.000,- gespaard voor deze klus en met de bijna € 10.000,- van gisteren kunnen de handen uit de mouwen en hopelijk deze winter ook de schaatsen uit het vet!

Wandelroute Rode Draad

Uniek was de samenwerking van mensen uit Benneveld, Oosterhesselen en Aalden bij het bedenken van de zogenoemde Rode Draad. Een gemarkeerde wandeling tussen genoemde dorpen over gebaande en nog niet gebaande paden met bankjes, een uitkijkpunt en een schuilhut. Benneveld was bereid dit initiatief in te dienen, gesteund door Aalden en Oosterhesselen.
Nog niet het gehele benodigde bedrag is met de € 10.000,- gedekt, maar een heel groot deel wel. Het ideaal van deze groep is, dit soort wandelroutes in de hele gemeente te (laten) realiseren. Een letterlijke invulling van Coevorden Verbindt!

(foto: Kristian Elders, ZuidOosthoeker.nl; Burgemeester Bouwmeester reikt subsidie uit aan Sander Troostheide van IJsvereniging Wintervreugd)
KEER GEDEELD

Laat een reactie achter

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd.