Sluit
update

Even bijpraten….

We hopen dat u allen een fijne vakantieperiode heeft gekend en een goede start met een nieuw seizoen (vrijwilligers)werk heeft gemaakt.

Bestuurscapaciteit

Informeel werven en een oproep in OEK lijken binnen afzienbare tijd tot resultaat te kunnen leiden. Hopelijk is ons bestuur binnenkort compleet, al blijft het penningmeesterschap onbezet. Daarmee zijn dus niet alle capaciteitsproblemen opgelost.

Dorpsbudget

Nog 3 toegekende aanvragen zijn in behandeling:

  1. Het opknappen van het veldje achter de Aelder Meent heeft vertraging opgelopen, aangezien alle 3 indieners (2 leerlingen en een leerkracht) De Anwende hebben verlaten. De school bekijkt nu de mogelijkheden tot overname van het maken van een uitvoeringsplan door andere schoolmedewerkers en leerlingen.
  2. Het plaatsen van 5 bankjes stagneert door een meningsverschil met de ambtelijke organisatie over verantwoordelijkheden. Jammer, want er was sprake van een mooi proces: Indieners en bankontwerpster hebben 6 mogelijke plekken uitgezocht en zijn bereid de hier gemaakte banken te bewerken, te plaatsen en te onderhouden! Wat wil de gemeente nog meer? We doen ons best plaatsing in overleg met de gemeente alsnog te realiseren.
  3. Het groenplan, deel Korenhofplein: In het voorjaar is een werkgroep opgericht bestaande uit vertegenwoordigers van de gemeente, woningcorporatie Woonservice en Dorpsbelangen Aalden met als doel het Korenhofplein van Aelderstraat tot ingang Korenhof te herinrichten en op te fleuren. Het wachten is op een volgende vergadering.

30-kilometersticker

Van een vorige actie zijn nog veel 30-kilomterstickers over. Nu we een extra afvalbak hebben gekregen, vindt u het misschien nuttig zo’n sticker ook op deze bak te plakken. Vanaf dinsdag 25 september 14.00 uur kunt u er één in de Aelder Meent ophalen. Op=op!

KEER GEDEELD

Laat een reactie achter

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd.